Sant Boi en Positiu TransVIH

PREVENCIÓ DE VIH I ITS

Per Sant Boi en Positiu TransVIH el primer és ensenyar que les persones visquin la seva sexualitat de manera plena i sense tabús, està ben demostrat que com a més dogmes i prohibicions entorn de la sexualitat hi ha més probabilitats de contraure una infecció de transmissió sexual (ITS) pel desconeixement de les vies de transmissió de cada ITS i perquè, encara es creu, que només certs col·lectius són propensos a infectar-se, cosa que és totalment incerta, perquè són les pràctiques sexuals de risc les que poden causar la infecció d’una ITS.

Nosaltrxs ensenyem a viure la sexualitat amb tota la naturalitat i donem les eines més adients per a la prevenció de les ITS. Una de les formes més efectives són el conèixer els nostres propis límits, aprendre a saber di que no o fins on volem arribar.

Per altra banda, i no menys important, és aprendre a fer-nos viure la nostra sexualitat amb tota responsabilitat, sense culpa ni moralitats. I la millor manera, és fent-nos proves diagnòstiques de detecció, com són les proves ràpides del VIH i la sífilis, entre d’altres.

Per aquest motiu, Sant Boi en Positiu TransVIH oferim l’acompanyament a la realització de l’autotest de VIH, en el cas que la persona no pogués fer-se càrrec del cost del test, l’entitat subvencionarà totalment o parcialment el valor de l’autotest amb les comprovacions idònies per a el seu finançament.

Si vols fer-te la prova contacta amb nosaltrxa a vih@santboienpositiu.cat o pel formulari de contacte, aquí.