Sant Boi en Positiu TransVIH

Salut sexual

Capçalera web salut sexual

Totes les persones solem ser sexuades des del mateix moment del nostre naixement i tenim tot el dret a què se’ns respecti i de fer valer el nostre dret a una salut sexual adequada lliure d’estigmes i dogmes, viure la nostra sexualitat amb llibertat i, sempre, amb respecte.

La salut sexual és definida per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) com “un estat de benestar físic, emocional, mental i social relacionat amb la sexualitat; a través de la creació de lleis, reglaments, institucions. Perquè la salut sexual s’aconsegueixi i es mantingui, els drets sexuals de totes les persones han de ser respectats, protegits i tractats a plenitud”. Segons la mateixa OMS, “”requereix un enfocament positiu i respectuós de la sexualitat i de les relacions sexuals, així que ens permetin tenir una adequada qualitat de vida i la possibilitat de tenir experiències sexuals plaents i segures, lliures de tota coacció, discriminació i violència””.

Per aquest motiu, Sant Boi en Positiu TransVIH treballem per assolir que aquests drets es garanteixin per a tota la ciutadania.

La nostra entitat treballa perquè la salut sexual, estigui a l’abast de totes persones, independentment de l’edat, gènere o realitat psicosocial, assessorant persones adultes i en l’etapa de l’adolescència i impartim tallers i formacions sobre sexualitat de manera contínua i des d’una perspectiva feminista, si voleu que impartim, al vostre centre educatiu, de joves o empresa contacta amb nosaltrxs des d’aquest formulari.

Un altre aspecte important en què treballem és la prevenció, promovent l’autocura, oferint gratuïtament preservatius, fent proves ràpides VIH i la sífilis, de manera anònima, gratuïta i confidencial, perquè fent-se les proves també és prevenció i responsabilitat cap a la nostra salut i de la resta.

Per a més informació sobre ITS i fer-te la prova de VIHda contacta amb la nostra entitat i t’assessorem des del formulari de contacte.